بلاگ

تولید محصولات کاملا طبیعی و خالص

در سال ۱۹۸۷ F.L.P گشایشگر راهی برای شناساندن خواص آلوئه (محصولات فوراور) در جهان گردید و بدین ترتیب صنعت جدیدی متولد شد. اما به تدریج برخی تولیدکنندگان سودجو برای کاهش هزینه ها و افزایش منافع، محصولات خود را با مواد بی مصرفی مثل maltodex مخلوط کردند. به علاوه با ظهور روش های فرآوری جدیدی مثل drying-sprayو Freezing drying مقایسه محصولات از لحاظ خواص مشکل شد.

این صنعت برای حفظ کیفیت و کمک به مشتری برای انتخابی آگاهانه، مجبور است استانداردهای علمی را رعایت و ازآن حمایت کند و برای برآوردن این هدف انجمن جهانی علم آلوئه در سال ۱۹۸۱ با هدف نظارت بر صنعت آلوئه ورا و جلوگیری از رقابت های ناسالم و غیرضروری تشکیل شد این انجمن تشکل حقیقی بوده و از راه حق عضویت تولید کنندگان آلوئه اداره می شود.

مصرف طولانی مدت محصولات فوراور لیونیگ عوارض جانبی به همراه ندارد:

امروزه گرچه داروهای بسیار مؤثری در درمان بیماری ها موجود است اما مصرف طولانی مدت آنها عوارض جانبی فراوانی به همراه دارد به طوری که بتدریج بسیاری از مصرف کنندگان و پزشکان و محققان به راههای رفته درمان پیشینیان و تجریبات آنها علاقمند شده و به روشهای سنتی و درمان های طبیعی توجه بیشتری نمودند در نتیجه به تازگی شاهدیم که مجلات سراسر جهان در صفحات بهداشتی خود هر هفته یکی از خواص آلوئه ورا را مطرح کرده و مورد بحث کارشناسی قرار می دهند.

    ایجاد شرایط نگهداری محصولات به روش نوین:

نگهداری آلوئه ورا بعد از باز کردن برگ تنها بوسیله فرایند تثبیت امکان پذیر است. به عنوان مثال یک تکه سیب در هوای آزاد به سرعت تغییر رنگ می دهد. این فرایند در مورد آلوئه ورا نیز صورت می گیرد. به طوری که در حالت طبیعی ژل آلوئه ورای موجود در برگ ها توسط پوشش گوشتی برگها به خوبی محافظت و رطوبت آن حفظ می شد و از اثرات جوی مصون می ماند اما به محض قطع شدن برگ ها و خلرج کردن ژل،فرایند اکسیداسیون آغاز می شود و در صورت عدم کنترل آن، این ژل بسیاری از خواص خود را از دست می دهد. بدون عمل تثبیت یا فرآوری این شرکت حتی در شرایط نگهداری در یخچال هم فرایند تخریب رخ می دهد. شرکت F.L.P مفتخر به ابداع روش انحصاری برای حفظ این ژل حیاتی است. واکنون شما به عنوان مشاور این شرکت در این موفقیت چشمگیر شریک هستید.

ما را دنبال کنید »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *